A Bill Gates-féle koronavírus szimuláció, amit nem akarsz látni.

Szerző: | márc 15, 2020 | Sellei | 0 hozzászólás

Előre szögezném, hogy ez nem egy hatásvadász írás szeretne lenni. A videó, amit megosztok valóban ijesztő és elgondolkodtató. Ettől függetlenül pánikra nincs oka senkinek.

A neten annyi hülyeség, álhír, butaság kering, hogy elképesztő. Szerencsére a vírus nem terjed olyan gyorsan, mint az emberi ostobaság, akkor már rég kihalt volna a bolygó. A témában szeretnék tájékozott maradni, és ezt ajánlom mindenkinek. Ne kattintásvadász kamuoldalakat osszunk meg, hanem hiteles forrásból olvassunk, okosodjunk.

Bill Gates-ről bizonyára sok mindenki hallott már, ő a világ egyik leggazdagabb embere, a Microsoft alapítója. Többször beszélt már arról, hogy a Föld túlnépesedett, és valamit kellene tenni ellene, ez egyrészt igaz, másrészt megoldhatatlan.

Bill Gates többször hangoztatta azt is, hogy bármelyik pillanatban kitörhet egy olyan járvány, amely sok millió életet követelhet. Most, amikor mindenki a koronavírusról beszél, még érdekesebbek lehetnek a szavai. Ettől csak ijesztőbb az a 2019. októberében lefuttatott szimuláció, amelyet három hónappal a wuhani események előtt készítettek el. Ez egy vírus  elterjedését, illetve halálos áldozatok számát mutatja világszerte. A vírus-pandémia szimulációját a Johns Hopkins Egyetem egészségbiztonsági központja a Világgazdasági Fórummal, valamint a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve futtatta le 2019. október 18-án New Yorkban. A 201. Esemény néven jegyzett járványgyakorlatot Eric Toner, az egyetem tudósa irányította. A szimuláció nem csak azt modellezte, hogy a járvány hogyan fog terjedni, hanem vizsgálta azokat a területeket is, ahol az állami és magánszféra együttműködésére is szükség lenne a súlyos járványra adott válasz során, így csökkentve a gazdasági és társadalmi következményeket.

A vírus neve, amivel a szimuláció végezték. koronavírus… Toner választása azért esett a koronavírusra, mert ez is egy emberről-emberre könnyen terjedő kórokozó, általában a légutakat támadja meg, és olyan betegségeket idézhet elő, mint a tüdőgyulladás vagy a megfázás. Mint köztudott,  koronavírussal az (is) a probléma, hogy az emberek zöménél akár 14 napos lappangás után jelentkeznek csak a legtöbbször náthaszerű tünetek, de a fertőzés mindvégig továbbadható. Akiknek a szervezete kevésbé képes védekezni, a vírus nagyon súlyos állapotot idézhet elő.

Íme a szimuláció egy rövid videóban.

[wpvideo 24mF2L9I]

 

Vigyázzatok magatokra és egymásra, maradjatok egészségesek!

Forrás: https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/egeszsegugy/cikkek/koronavirus_65_millio_ember_is_belehalhat/20200129091330

 

About Sellei Zoltán

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük