Leírás

A 18 éven felülieknek szóló regény három ponton emelkedik a hasonló horror-thriller történetek fölé. A történet vezetésének alapos végiggondoltságát, a magasan induló feszültség tovább-végig fokozását nem erénynek, hanem alapkövetelménynek tekintve, az érzékletes leírásokat a szex- és véres jeleneteknél kötelezőnek gondolva is különleges élményre számíthat az igényes olvasó is. Az első pillantásra kiszámíthatónak tűnő történetbe a szerzőnek sikerült olyan csavart építenie, amitől egyedi hangot kap, s a végén valódi meglepetésre számíthatunk. A regény karakterei jól kidolgozottak, még a lehetetlent is elhisszük a hősöknek és a hősökről.

„Felfaltam a könyvet és írtam h szerintem nagyon jó volt főleg elsőre, várom a többit is!! A rövid véleményem pedig az h egy korrekt kis sztori volt ami egyre jobban feszült míg a végén zárult egy dupla csavarral amire aztán józan ember nem számított volna és ez az amiért nagy dicséret jár h nem egy sablont olvastunk, ja és Lionel karaktere is tetszett, szóval csak így tovább aztán ha már elhelyezkedtem a filmiparban vászonra visszük.” 

K. Domonkos

Az első pár tíz oldalt meglehetősen untam, viszont legnagyobb meglepetésemre a 120-140-ik környékén már olyan szinten felkeltette az érdeklődésem, hogy erőszakkal se lehetett volna eltávolítani a könyvet a kezemből. Ennek oka a remekül felépített történet, mely folyamatosan újabb és újabb kérdőjelek elé állít minket, melyek egy idő után annyira piszkálják az ember kíváncsiságát, hogy nem bírja letenni a kötetet addig, amíg mindenre választ nem kap.

Tales from the Blog

„Ma reggel kezdtem el olvasni és estére már be is fejeztem! Lebilincselt a történet és még munka közben is azon gondolkodtam vajon mi lesz a vége….Mindenkinek ajánlom! Gratulálok az írónak és barátomnak!” 

T. Ádám

Vedd meg most!

Most árengedménnyel juthatsz hozzá a Gyilkos vonzalom című regényemhez. A részletekért kattints az alábbi gombra!

Részlet a regényből

Sellei Zoltán regénye három ponton emelkedik messze a hasonló horror-thriller történetek fölé. A történet vezetésének alapos végiggondoltságát, a magasan induló feszültség tovább-végig fokozását nem erénynek, hanem alapkövetelménynek tekinti. Az érzékletes leírásokat, a szex- és véres jeleneteknél kötelezőnek gondolva is különleges élményre számíthat az igényes olvasó. Az első pillantásra kiszámíthatónak tűnő történetbe a szerzőnek sikerült olyan csavart építenie, amitől egyedi hangot kap, s a végén valódi meglepetésben lesz részünk. A regény karakterei jól kidolgozottak, még a lehetetlent is elhisszük a hősöknek és a hősökről.

„Nagyon jó regény, kicsit sokkoló, durva, de tetszett. És a vége tényleg klasszra sikeredett, így tovább. Várom a következőt” H. István

H. István