Leírás

Szerelem és ármány, romantika és gyilkosság, gyémántgyűrű és váltságdíj – mind fellelhetőek a Velencei ál-arcban. A történet kezdetben csupa ígéret, kellemes kaland, amely során bepillantást nyerhetünk egy gazdag üzletember vagyonosodásának folyamatába, a nem is olyan távoli jövőt sejtető 3D-s nyomtatás világába, nem utolsó sorban pedig Velence kulturális és turisztikai értékeibe is. Egy váratlan fordulattal azonban minden a feje tetejére áll és kiderül, hogy mint oly sokszor már a világtörténelemben: az emberi kapzsiság, mohóság mennyire le tudja aljasítani az embert. Nem várt fordulattal oldódik meg a rejtély, melynek során elkísérhetjük a főhőst élete legnehezebb napjain át egy boldogabb jövő reménye felé.

A könyv értéke nem csak a fordulatosságban rejlik; a szerző leírásai egy-egy építészeti csodáról, technikai újdonságról még magasabb szintre emelik az olvasó élményét.

Ez talán a szerző legjobban megírt könyve, érződik a fejlődés a kezdetek óta. Ennek ellenére még mindig az első tetszett a legjobban.

H. Csaba

Számítottam, hogy meglep az író, de mégis váratlan volt a befejezés. Szívesen olvasnám a következő könyvet.

D. Gábor

Vedd meg most!

Most árengedménnyel juthatsz hozzá a Velencei ál-arc című regényemhez. A részletekért kattints az alábbi gombra!

Részlet a regényből

 

“- Nem kell csomagolás, ugye? – Damien megfordult, majd azt hitte, rosszul lát. Lili nem volt már a háta mögött. – Lili? – kérdezte félhangosan, hátha választ kap, de nem volt válasz. Pár métert tett jobbra, majd pár métert balra, de sehol sem látta a lányt.

– Uno momento – mondta hirtelen olaszul, majd otthagyta az értetlenül szemlélődő nőt.

Damien megtett tíz métert a hídon, miközben egyre hangosabban kezdte Lilit szólítgatni. Miután ebben az irányban nem járt sikerrel, elindult a Rialto másik vége felé. Először attól félt, hogy hülyének nézik az emberek, ha ordítozik egy turisztikai látványosság közepén, de egy-két perc elteltével már teli torokból kiabálta szerelme nevét. Válasz azonban nem jött. Hol a francban lehet? – gondolta, majd elővette a mobilját. Tárcsázni kezdte Lili számát, majd várt. Először néma volt a telefon; nem csengett ki, de nem is volt foglalt. Damien lerakta, majd ismét hívni kezdte. Nagyjából 15 másodperc csend után Lili hangpostája jelentkezett. Először kinyomta. Fogalma sem volt, mit mondhatna. Aztán elgondolkodott. Lili biztosan szórakozik valahol, esetleg látott valakit, esetleg egy ismerőst, és vele beszélget valahol nem messze. De miért kapcsolta ki a telefonját? Így hitelesebb talán, gondolta. Ismét tárcsázni kezdett. Mivel ismét nem csöngött ki a telefon, ezért megvárta, amíg a hangposta jelentkezik, majd a sípszó elhangozta után beszélni kezdett:”